Corona beleid TriUnity; Gelukkig zijn we open, maar we beperken bezoek.

doorTriUnity

Corona beleid TriUnity; Gelukkig zijn we open, maar we beperken bezoek.

Op het moment houdt het coronavirus Nederland nog steeds in zijn greep en wordt er vanuit het RIVM en de overheid geadviseerd aan organisaties.

Hoe gaan wij hier als TriUnity mee om?
Na een tijdelijke sluiting in het voorjaar van 2020 zijn de deuren van de dagbesteding weer geopend. Om aan de voorwaarden van het RIVM en de Driestroom te voldoen, zijn diverse maatregelen ingericht. Jongeren zijn geïnformeerd over de richtlijnen die we volgen. Deze zijn op navraag te ontvangen. De maatregelen richten zich op de 1,5 meter afstand bewaren, hygiene binnen het pand, maatregelen bij klachten en extern bezoek.

Gelukkig hebben we de deuren voor onze jongeren weer kunnen openen, maar we beperken extern bezoek. Daarmee willen we de besmettingsrisico’s tot een minimum beperken.

De begeleiding en individuele coaching wordt op locatie alsook op digitale wijze vorm gegeven. Daarover is met iedereen individueel afgestemd. Door deze “blended” vorm van begeleiding en coaching kunnen we iedereen voldoende ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Mocht bovenstaande berichtgeving wijzigen dan hoor je dit zo spoedig mogelijk persoonlijk en vermelden we dit hier op onze website.

Over de auteur

TriUnity administrator