Stichting TriUntiy

Stichting TriUnity is opgericht in 2018 door Mireille en Huub Hopman.  Hun zoon Luc met autisme studeerde af bij het VMBO met 9 ipv de normale 6 vakken. Op zijn eindlijst stonden 3 vakken met een 9. Voor zijn mondeling geschiedenis scoorde hij een 10. Klaar voor de toekomst zou je denken.

Maar niets is minder waar. Door zijn autisme werd Luc niet toegelaten op een vervolgopleiding. Wel in de nieuwe WAJONG. Een dagbesteding voor een jongen met een dergelijke intelligentie, die de rest van zijn leven zit op een plek waar hij niet hoort. Dat kan toch niet?  En dus werd stichting TriUnity geboren.

Ondertekening akte door Mireille Hopman 

Stichting TriUnity heeft als doelstelling om 75 jongeren, net als Luc, in de regio Nijmegen te ontwikkelen en aan het werk te krijgen en te houden. Hoe dat wordt gerealiseerd is weergegeven in de missie en visie en in de aanpak. De resultaten na 1 jaar TriUnity mogen er zijn.

De oprichtingsakte van Stichting Triunity is openbaar en te downloaden via deze link Scan afschrift oprichting Stichting TriUnity